Gespeelde toernooien

Gespeelde toernooien

 

Voorjaarstoernooi

Op zaterdag 4 mei werd het jaarlijkse Voorjaarstoernooi gespeeld. Het toernooi, georganiseerd door JBC Epétanque, trok deelnemers van alle leeftijden en niveaus uit de regio en ver daarbuiten. Met maar liefst 80 deelnemers was het toernooi een groot succes. De uitslag staat hieronder:

Prijswinnaars Voorjaarstoernooi JBC Epetanque

You don't have a pdf plugin, but you can download the pdf file.

Foto's van de prijswinnaars: 1tm 6 en 7-11

Bakkerij Schuld - Spar van Luttikhuizen Emst - Rob de Joode Fotografie - Bij Ons Vaassen -

Tuinmarkt van de Mars waren onze sponsoren. 


Op 6 april 2024 hebben we een erg gezellig toernooi gespeeld met de onderstaande prijswinnaars.


Ons Herfsttoernooi op 28 oktober was een groot succes. Hieronder kunt u een mooie impressie krijgen, inclusief een foto van de prijswinnaars en een uitslagenlijst.

2023 1028 Rob de Joode Fotografie RJ91575 bewerkt klein

 

Toernooi tegen de jeu de boules club uit 't Harde.

Op dinsdag 18 juli speelde onze club met 8 teams een wedstrijd tegen 't Harde met als inzet een wisselbeker. Deze moesten we helaas in 't Harde achterlaten. Epétanque speelde op 10 oktober de terugmatch. Deze keer konden we de wisselbeker in Epe houden. Op de foto hiernaast overhandigt Anton van den Beld de  wisselbeker aan Gerard Dunnink, die samen met Ruud Appels de beste scores behaalden. 

 

Open dag 7 oktober 2023

Paasbrunch toernooi

 

NPC - De Nationale Petanque competitie

De kanjers op deze foto namen het op 5 november 2022 op tegen Hattem Petanque. Helaas, maar wel een leuke en spannende dag, de uitslag werd 5 voor Hattem en 3 voor ons. 

De eindstand van de NPC is als volgt. Ondanks de 6e plaats zijn we trots op alle spelers van Epétanque. 

 

 Voor overige informatie van de divisie waarin wij spelen: nlpetanque 

 

Kersttoernooi 

En dat was erg gezellig en met veel snert.

 

Het Herfsttoernooi 2022

Zaterdag 8 oktober organiseerden wij het Herfsttoernooi. Spelers uit diverse steden en provincies deden aan dit toernooi mee. Het was een prachtige, succesvolle dag mede namens de wedstrijdondersteuning van Marleen Kort. Hieronder overhandigt Anton van den Beld een boeket als dank daarvoor. De winnaar van de dag was het team Exalto/Exalto. Het team staat rechts op de foto. Zij ontvingen een fantastische doos met allerhande vleesproducten van keurslager Horst uit Epe. Een mooier bewijs dat jeu de boules een sport voor jong en oud is kunnen we niet geven. 

 

Het Vijvertoernooi 2022

Op woensdag 12 oktober speelden we het Vijvertoernooi. De wisseltrofee werd door Joop Smit mee naar huis genomen. Joop won 3 partijen met een positieve score van 23. Het Vijvertoernooi wordt ieder jaar gehouden. We kijken dan even terug naar het verleden, het begin van onze club. 

Op de prachtige locatie bij de vijver werden de eerste boules van de club gegooid, vandaar Vijvertoernooi. 

  

Onze speeldagen 

- Op Woensdag oefenen wij vanaf 14.00 uur. We spelen 2 partijen en sluiten af met een drankje.

- Donderdagavond spelen we vaak een open clubtoernooi. In de winterperiode is dit een oefenavond die bekend staat als de 'frikandellenavond'. We starten om 19.00 uur.

- Op zaterdag organiseert Epétanque diverse Club-of thematoernooien. We spelen 3 wedstrijden en sluiten af met de prijsuitreiking en een drankje. Voor deze middag vragen wij een kleine bijdrage aan inschrijfgeld.

 

Free Joomla templates by Ltheme