Nieuwe leden

 

Nieuw Lid

 

Wij verwelkomen inderdaad graag nieuwe leden op de Leenhofweg 27. Dit betekent niet dat u gelijk lid moet worden wanneer u kennis wil maken met jeu de boules. Wij zouden het erg fijn vinden wanneer u eerst een keer met ons mee wilt spelen. U kunt dan zelf ontdekken dat er veel meer in het spel zit dan u op het eerste moment zou denken.

  • Jeu de boules is niet een balletje gooien, maar een uitdagende en strategische sport
  • Jeu de boules kun je het hele jaar door spelen, gezond in de buitenlucht
  • Jeu de boules is voor alle leeftijden
  • Jeu de boules spelen is ook contact maken met anderen en vooral veel gezelligheid
 

Spel

 

Om het helemaal makkelijk voor u te maken, u kunt een woensdagmiddag gratis bij ons meespelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het materiaal want dat hebben we voldoende voor handen.

 

De woensdagmiddagen (14.00 uur) zijn het meest geschikt om kennis met ons en het spel te maken. En wilt u niet alleen komen, maar met vrienden, kennissen of familie dan kunnen we wellicht een speciale sessie organiseren op een dag en tijdstip die u goed uitkomt. Wij zorgen dan voor boules en de begeleiding.

 

U kunt ons mailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen met een van de bestuurders.

 

 

En dan ... wilt u lid worden.... Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar in de kantine (of Download Inschrijfformulier). De contributie bedraagt 105 euro voor 2024, inclusief de bijdrage voor de NJBB. Wordt u gedurende het jaar lid dan vragen we een lager bedrag naar de tijd dat u lid bent. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en geldt ten minste tot het einde van een kalenderjaar. Wilt u het lidmaatschap beëindigen dan vragen we u dit voor 1 december schriftelijk of per mail te melden aan de secretaris. Het lidmaatschap stopt dan op 1 januari van het daarop volgende jaar.

Belangrijk is dan om te weten dat onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). De bond maakt een onderscheid in senior leden (18 jaar en ouder) en junior leden. Junior leden krijgen een jeugdlicentie, senioren leden krijgen een seniorlicentie. De licentie is nodig voor competities, kampioenschappen en toernooien bij andere bij de NJBB aangesloten verenigingen.

Onze oprichtingsacte en statuten kunt u opvragen bij een van onze bestuursleden.

Een leuk introductiefilmpje kunt u vinden op https://www.youtube.com/watch?v=WEl5wMtiYI

Tot slot, onze open dag op 7 oktober 2023 was een mooie zonnige dag met ruime belangstelling voor onze sport. Het volgende artikel stond in de lokale pers. De wethouder Annemiek van Loon opende de dag door een lint te knippen en de eerste boules te gooien.

Artikel Opening Wethouder opend Open Dag
Free Joomla templates by Ltheme