Bericht van 't Harde,

 

Helemaal Top

Het was donker, de verlichting deed het, het regende, het regende niet en er waren veel spelers met zeer goede zin.

Alles wat een uitwisseling moet hebben. Ik mag wel zeggen: “Een slag der giganten” (lichtelijk overdreven maar klinkt wel goed, of niet?).

De spelers waren allen op tijd, zodat rond 19:00 uur de strijd een aanvang kon nemen. Er werd gespeeld volgens het normale reglement, dus niet op tijd. Volgens Victor was dat niet de gewoonte. Mijn excuus hiervoor. Verder ging het redelijk vlot. Mijn stemvolume heeft in ieder geval een beetje geholpen om alle teams tot elkaar te doen komen.

Door twee afzeggingen wegens ziekte moest er nog wat geknutseld worden aan de schema’s. Niemand begreep de logica, behalve ik zelf. Maar …. soms met moeite.

Er werd gespeeld over drie rondes en met 8 teams uit Epe, kwamen we op een totaal van 24 te behalen wedstrijdpunten.

De eerste ronde was een gelijk opgaande strijd. In de tweede ronde deelde Epe een dusdanige dreun uit, welke bijna resulteerde in een knock-out. Ondanks een kleine winst in de derde ronde kwamen we dit niet meer te boven. Uiteindelijk heeft Epe terecht de beker in ontvangst kunnen nemen (10 – 14).

Ik heb begrepen dat men vanuit Epe met een grote auto met aanhanger was gekomen om de beker te kunnen vervoeren.

Uiteindelijk zijn we allen tevreden uit elkander gegaan. Handjes geven en de belofte dat er volgend jaar een vervolg op de uitwisseling komt. Wel wat eerder in het jaar was de stellige mening: eind september, begin oktober.

We hebben nog wat genoeglijk zitten napraten en borrelen (slempen).

Bij deze wil ik een ieder die bijgedragen heeft om deze avond tot een succes te maken bedanken.

 

Ron