Recent gespeelde toernooien

Kersttoernooi 

En dat was erg gezellig en met veel snert.

 

Het Herfsttoernooi 2022

Zaterdag 8 oktober organiseerden wij het Herfsttoernooi. Spelers uit diverse steden en provincies deden aan dit toernooi mee. Het was een prachtige, succesvolle dag mede namens de wedstrijdondersteuning van Marleen Kort. Hieronder overhandigt Anton van den Beld een boeket als dank daarvoor. De winnaar van de dag was het team Exalto/Exalto. Het team staat rechts op de foto. Zij ontvingen een fantastische doos met allerhande vleesproducten van keurslager Horst uit Epe. Een mooier bewijs dat jeu de boules een sport voor jong en oud is kunnen we niet geven. 

 

 

Het Vijvertoernooi 2022

Op woensdag 12 oktober speelden we het Vijvertoernooi. De wisseltrofee werd door Joop Smit mee naar huis genomen. Joop won 3 partijen met een positieve score van 23. Het Vijvertoernooi wordt ieder jaar gehouden. We kijken dan even terug naar het verleden, het begin van onze club. 

 

Op de prachtige locatie bij de vijver werden de eerste boules van de club gegooid, vandaar Vijvertoernooi. 

  

Onze speeldagen 

- Op Woensdag oefenen wij vanaf 14.00 uur. We spelen 2 partijen en sluiten af met een drankje.

- Donderdagavond is een oefenavond die bekend staat als de 'frikandellenavond'. We starten om 19.00 uur.

- Op zaterdag organiseert Epetanque diverse Club-of thematoernooien. We spelen 3 wedstrijden en sluiten af met de prijsuitreiking en een drankje. Voor deze middag vragen wij een kleine bijdrage aan inschrijfgeld.