Info Epetanque:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeu de Boelespark-------------Leenhofweg 27

Telefoon Boelespark-----------06-12540809

Postadres-----------------------JBC Epetanque, Postbus 255, 8160AG Epe


Bankrelatie: NL54RABO 0152606661


 

Bestuur:

Voorzitter: Gerard Dunnink-------------- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Jan Visser-------------------- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Willy Berends-----------Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Redactie:

 

Redactie: Elly Dijkhof----------------------Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webmaster: Hennie van Westerveld ----- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Commissies:

Wedstrijden: o.l.v. Willem Kloezeman------------ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Parkbeheer: o.l.v. Willem Kloezeman------ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.