Afdrukken

JBC Epétanque

Aan de rand van Epe ligt in de wijk “de Vegtelarij” een mooi park
wat zich uitstrekt langs de hele zuidgrens van de wijk.
Het park is een geliefd stukje Epe en vormt een buffer tussen de N309 en de zuidelijke bebouwing van de Vegtelarij.

In dit park vinden we niet alleen bankjes, bomen, grasland en struiken, maar ook de speelaccommodatie van de Jeu de Boules Club Epétanque. Geheel beschut in het groen hebben de leden van de Pétanque vereniging, geheel voor eigen rekening, hun eigen speelbanen mogen aanleggen.
Het resultaat mag er zijn, de Jeu de Boules club beschikt over ruim 30 banen, een groot terras en een kleine kantine, waar zowel drankjes als versnaperingen te verkrijgen zijn. De vereniging Epétanque is aangesloten bij de NJBB, de officiële bond m.b.t. het pétanquen of jeu de boulen in Nederland.

De leden van de vereniging vormen een hechte groep, die op verschillende dagen in de week samen voor het onderhoud van de banen zorgen, maar ook in een goede en gezellige sfeer samen partijtjes Jeu de Boules spelen, zowel recreatief als op wedstrijdniveau.
Jeu de Boules is een sport die iedereen kan beoefenen van jong tot oud, waarbij zowel op recreatief als op wedstrijdniveau gespeeld kan worden. 
JBC Epétanque is een vereniging met een groot sociaal karakter en voor vele leden een belangrijke factor in hun leven om anderen te ontmoeten en om op te gaan in de gezelligheid van de club.

Epétanque organiseert gedurende de week speelmomenten en op de zaterdagmiddag zijn er meestal georganiseerde recreatieve wedstrijdjes of toernooien. Op speciale momenten zoals rond Pasen, Sinterklaas en Kerst zijn er activiteiten, maar ook tussendoor met activiteiten als een Uientoernooi, een Snerttoernooi een Gehaktballentoernooi of een Herfsttoernooi. Het is vrijblijvend, gezellig en de sport en de vereniging is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud.
Wees welkom als je een keer wil komen kijken of als je mee wil spelen, iedereen is welkom.

Op dit moment worden we wel wat belemmerd door de covid-19 maatregelen, we spelen wel, maar we organiseren wat minder.
We dragen eventueel (vrijwillig) een mondkapje en we respecteren de maatregelen van de overheid m.b.t. Covid-19.

Vanaf 28 April 2021 gaat ons terras weer open en kun je weer drankjes en versnaperingen afhalen aan de zijkant van de kantine.
Afrekenen kan met behulp van de inmiddels bekende knipkaarten. Nieuwe knipkaarten zijn ter plekke te verkrijgen.
Op zaterdag 29 mei starten we weer met ons eerste toernooi van het jaar, een intern toernooi met in achtneming van de Covid-maatregelen.


Laat je echter niet weerhouden om naar ons toe te komen, vooral in deze tijd.

JBC Epétanque strijd ook tegen de eenzaamheid, dus als je alleen bent en van gezelligheid houdt en als het leuk vindt om een balletje te gooien, kom dan gewoon.
Wees welkom en kom op de woensdag of de zaterdag om 14:00uur naar ons park aan de Leemhofweg 27 te Epe.

Voor speeltijden Epetanque, Zie onze             

Boulepark:                                                     
JBC Epétanque,
Leenhofweg 27
8161 ZM   Epe
Tel: 06-12540809
 

Postadres:                                                                                     
JBC Epetanque,
Postbus 255 
8160 AG  Epe


Bankrelatie Rabobank:
NL54RABO 0152606661

Voor vragen, inlichtingen en/of opmerkingen kunt u ons natuurlijk ook mailen.